Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

7 Mart 2011 - 11 Mart'ı bekliyorum gözlerim kapalı

By | Leave a Comment
http://ekonomi.haberturk.com/finans-borsa/haber/607869-piyasalarin-karar-ani adresindeki "Piyasaların karar anı" haberinden:

Bu hafta 11 Mart Cuma günü gerçekleşecek iki gelişme küresel piyasaların yönünü belirleyecek. Suudi Arabistan’da cuma günü gerçekleşmesi beklenen büyük halk yürüyüşü ülkenin ayaklanmalardan nasıl etkileneceğini gösterecek.

Bakın şimdi size ne göstereceğim!
http://www.astrolojiokulu.com/yazi-detay.asp?makaleID=464 adresinden. İnternette bu 11 Mart ile ilgili astrolojik ve astronomik kaynak ararsanız bulacağınız bu ve daha da abartılı öngörülerdir.

11 Mart’ta Uranüs Koç burcuna geçiyor. (İlk geçişi 27 Mayıs 2010 tarihinde olmuştu.) Uranüs; yenilikleri, özgürlükleri, yaratıcılığı, sıra dışılığı, isyanları, reformları ve beklenmedik ani değişimleri anlatır ve bunları anlatırken de insanı sarsar ve şoke eder. Uranüs’ün yaklaşık 7 yıldır bulunduğu Balık burcundan, yaklaşık 7 yıl bulunacağı Koç burcuna geçmesiyle vurguladığı konularda yaşanan karmaşa ve belirsizlikler yerini daha net olaylara ve sonuç almaya yönelik yeni bir bakış açısına bırakıyor; hayatın her alanında hızlı değişimlerin ve aydınlanmanın ortaya çıkacağı bir dönem başlıyor. 



A R T I K   G E R İ S İ   S İ Z E   K A L M I Ş





Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: